AdBlock

Undskyld, men det ser ud til at du bruger AdBlock - det er ikke noget problem; vi har ingen reklamer på siden, men desværre fanger AdBlock mange af vores ting, fordi vi hedder "AD Control". 

Vi ville sætte stor pris på, hvis du ville slå AdBlock fra. Fx i Chrome ved at trykke på AdBlock plugin'et og vælge "Benyt ikke på sider, på dette domæne".

Løsninger


VAND

Vi leverer komplette systemer til at styre, overvåge og kontrollere vandforsyningen – også som fjernbetjening via tablet, telefon eller computer. Vores automatik løsninger og grafiske layout over vandværket skaber overblik, sparer energi og giver sikkerhed i driften. Vi kan tilbyde onlinesupport.

LÆS MERE


PHARMA

Vi udvikler og leverer software og styretavler til automationsløsninger i pharma-industrien. Vi har et indgående kendskab til de strenge krav om dokumentation, kvalitet og validering, der hviler på producenter i branchen. Vi ved, at der ikke er plads til fejlproduktion, og bygger derfor efter egne kvalitets standarder. Vi afslutter oftest en produktion med en FAT-test.

Samtidig sikrer vores intelligente automationsløsninger en effektiv produktion ved at påvise uhensigtsmæssigheder, der kan bremse eller stoppe produktionen unødigt. 


INDUSTRI

AD Control udvikler software, der kan styre produktion, maskiner og transportanlæg. Vi bygger vores løsninger fra bunden og har erfaringer med styresystemer til fyldemaskiner, rundbordsautomater og specialmaskiner til mange former for produktion.

Vores industriautomation er med til at effektivisere og sikre produktionen. Frekvensomformere på pumpe- og ventilationsløsninger sikrer, at produktionen kører med mindst muligt energiforbrug. Softwaren giver også mulighed for at opsamle data, der kan sikre et mere optimalt flow i produktionen.

Ud over at automation gør produktionen mere effektiv, er styresystemet samtidig udviklet til at varsle fejl, så virksomheden undgår dyre og langvarige stop i maskinparken.