AdBlock

Undskyld, men det ser ud til at du bruger AdBlock - det er ikke noget problem; vi har ingen reklamer på siden, men desværre fanger AdBlock mange af vores ting, fordi vi hedder "AD Control". 

Vi ville sætte stor pris på, hvis du ville slå AdBlock fra. Fx i Chrome ved at trykke på AdBlock plugin'et og vælge "Benyt ikke på sider, på dette domæne".

Styretavler


Produktion af automatik - og styretavler

En stor del af vores el-tavler bliver eksporteret, og derfor benytter vi udelukkende anerkendte standardkomponenter af høj kvalitet, som kan fås over det meste af verden. Komponenterne er godkendte til netop det miljø, som tavlen skal placeres i, og de har været igennem en omfattende test, som blandt andet giver dig garanti for lang holdbarhed.

Som en del af tavleproduktionen fører vi motorafgang til klemmerne. Det gør det lettere for dig at færdigmontere og tilslutte el-tavlen. Tavlerne bliver funktionstestet og CE-mærket efter gældende normer, inden de forlader vores værksted. Ønsker slutkunden at bygge til eller bygge om på eksisterende tavleanlæg, står vi til rådighed med mange års ekspertise.