AdBlock

Undskyld, men det ser ud til at du bruger AdBlock - det er ikke noget problem; vi har ingen reklamer på siden, men desværre fanger AdBlock mange af vores ting, fordi vi hedder "AD Control". 

Vi ville sætte stor pris på, hvis du ville slå AdBlock fra. Fx i Chrome ved at trykke på AdBlock plugin'et og vælge "Benyt ikke på sider, på dette domæne".

Kompetencer


Rådgivning

Vores udgangspunkt er dig og det, du har brug for. Der kan være flere måder at løse opgaven på, derfor rådgiver vi dig undervejs og spørger ind til dine konkrete behov, så vi sammen kan finde frem til de muligheder, der giver dig den bedste løsning. Vi har altid fokus på høj kvalitet. Du kan få fremtidssikret den løsning du vælger, så du senere har mulighed for at udvide.


Projektering

I samarbejde med kunden har vores projektleder en tæt dialog undervejs i projektet. Vi dimensionerer opgaven, forventningsafstemmer, holder opstartsmøde, aftaler forløbet og tidsplan. Lister og funktionsbeskrivelser udarbejdes af AD Control ud fra dialogen med kunden, hvis der ikke forelægger en kravsspecifikation eller URS fra kunden.


Tegning / dokumentation

Vi udarbejder el-dokumentation i CAD programmerne SEE Electrical (Caddy ++) og PC Schematic. Når vi konstruerer eldiagrammerne, udarbejder vi samtidig styklister, klemmeplaner og kabelplaner over anlægget. Der laves et målfast layout over tavlen, med komponent placeringer. Alle vores el-tavler bliver bygget efter standarden EN60204-1 (Maskinsikkerhed-Elektrisk udstyr på maskiner) eller EN61439-1 (Lavspændingstavler). Vi udarbejder desuden en overensstemmelseserklæring (CE-mærkning), der bliver overdraget til kunden.


.

.

Programmering

PLC

Vi udfører en lang række opgaver med PLC-løsninger, og en del af dem bliver leveret med operatørpanel. Vores PLC-løsninger er brugervenlige og fleksible, og rummer herudover mulighed for kommunikation med andre typer udstyr som SCADA-systemer, Vision systemer eller andet udstyr med åben protokol.

Vores programmør udarbejder et PLC-program med fyldestgørende kommentarer. Det skaber et godt overblik, hvis der skal foretages ændringer eller tilføjelser.

 

 

HMI

Med HMI-programmering kan du betjene anlægget via en touch-skærm. Det giver dig mulighed for at overvåge produktions anlægget, ved at få eventuelle alarmer præsenteret som tekst eller lamper. Skulle der opstå fejl på en føler eller en motor, der ikke starter som forventet, kan det ses på skærmen.

 

 

SRO og Scada løsninger (styring regulering overvågning)

Vi leverer anlæg, som kan styres og overvåges fra en eller flere skærm. Anlæggene er overskuelige og brugervenlige løsninger, som er tilpasset vores kunders ønsker og behov. Scada systemer bliver brugt til visualisering, dataopsamling, receptstyring og logning af informationer.

 

 

Servo og Motion

Servo og Motion systemer vælges, når der er behov for præcis positionering og høj dynamik. Servo og Motion giver mulighed for hurtig acceleration og kobling af flere servoakser. I nogle tilfælde erstatter det luftcylindere, hvilket giver større præcision og højere hastighed. Vi har stor erfaring inden for dette område og vejleder kunden i hvilken løsning der er bedst til opgaven. Det bruges ved fx doseringsmaskiner, Vision systemer, X/Y borde, Pick and Place enheder.


Produktion af automatik- og styretavler

Vi producerer tavler på eget værksted. Det giver en høj grad af fleksibilitet, hvis der skulle opstå ønsker om ændringer eller tilføjelser til tavlen.

Vi benytter udelukkende anerkendte standardkomponenter af høj kvalitet, som sælges i det meste af verden. Komponenterne er godkendte til netop det miljø, som tavlen skal placeres i, og de har været igennem omfattende tests, som blandt andet giver dig garanti for lang holdbarhed og høj driftssikkerhed.

Læs mere